Kelvin heeft zijn computer in de prachtige MB530P Masterbox van Cooler Master voorzien van mooie upgrade, namelijk de strak geprijsde Cooler Master Masterliquid Ml360R. In eerste instantie had hij een ML240R, dat hem heel goed beviel. Hij heeft de standaard ventilatoren dat geleverd word bij de ML360R links laten liggen en heeft de all-in-one waterkoeler geoptimaliseerd met hogere druk Sickleflow ventilatoren tevens van Cooler Master.

De Masterfans zijn simpele ventilatoren van CoolerMaster, de Masterfan heeft een rifle bearing dat meestal korter meegaat dan ball-bearing maar deze categorie kost ook meteen duurder. De Sickleflow’s ook met rifle-bearing zijn meer geoptimaliseerd voor luchtkoelers en radiatoren wat vooral dankzij de vorm van de bladen veroorzaakt word, de Sickleflow’s zijn ventilatorren geoptimaliseerd voor hoge druk en daarom meestal een betere keuze voor radiatorren & luchtkoelers.

Kelvin zijn Computer in stand-by.

Wat wel mooi is aan de Masterfans, zowel de PWM als Addressable RGB kabel zijn sleaved van de Masterfans dat standaard bij de waterkoeler geleverd word. Dat is een zeer kwalitatieve afwerking van een kabel! Mooi! Zo zien we het graag.De CoolerMaster Masterfan is een ventilator dat net buiten de budget categorie valt, maar wel een zeer strakke concurrent vormt voor andere mid-range ventilatoren. de halo’s zijn dezelfde categorie Masterfan, en zijn zeer populair vanwege hun enorme hoeveelheid adressable RGB dat aan de halo’s is toegevoegd waarbij er 24 LED’s per ventilator aanwezig zijn.

De pompen van CoolerMaster lijken zo goed als op hetzelfde niveau te presteren als een vaker gebruikte Asetek pomp dat je bij veel andere merken tegen komt, de behuizing over de pomp heen voelt wel een tikkeltje goedkoop aan. Echter qua prestaties presteert de CoolerMaster en bokt ook flink tegen zijn asetek concurrenten op.

Affiliate linking:
CoolerMaster Masterliquid ML360R: op dit moment afgeprijsd van 139,99 naar 119,99! HEY: https://amzn.to/3yeTISQ
CoolerMaster Masterfan Halo 3 in 1 pack, aangezien het oudere model Masterfan getoond niet meer voor een normale prijs te krijgen is: https://amzn.to/3DKrws7
CoolerMaster Sickleflow 3 in 1 pack: https://amzn.to/3yff0ji

Here it goes!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.