Maand: mei 2022

Twee vette games GRATIS in de Epic Games Store

Aankomende periode worden er weer 2 goede games gratis aangeboden in de Epic Games Launcher, Fall Guys word free to play en de basegame voor Borderlands 3 is gratis te downloaden!

Borderlands 3 is de opvolger van de zeer succesvolle Borderlands , Dit spel is een first-person mob shooter met veel chaos in multiplayer sessies! Deze game is zeker het downloaden waard, laat hem niet liggen!

Gratis versie van Borderlands 3 is te vinden op de volgende link: https://store.epicgames.com/en-US/p/borderlands-3

Borderlands - Media

Fall Guys is een multiplayer-spel met maximaal 60 spelers online in een free-for-all strijd waarbij uitdagingen voltooit dient te worden totdat er 1e winnaar overblijft.

Op dit moment kost Fall Guys: Ultimate Knockout nog 19,99 op Steam.  Vanaf 21 juni zal het spel gratis te krijgen zijn in de Epic Games Store. Fall Guys zal daarmee ook verdwijnen van Steam, tenzij je het spel daar gekocht hebt.

Heb je ooit het spel aangeschaft? De uitgever laat je niet in de koude kleren zitten, je krijgt ten eerste een Premium Battle Pass, daarnaast een Legacy Pack met verschillende items!

Met de komst van het free-to-play model zal opnieuw een eerste seizoen plaats vinden genaamd free-for-all, met de start van dit nieuwe seizoen zal ook weer nieuwe items en uitdagingen beschikbaar komen. 

Cross-play zal beschikbaar komen en word je savegame voortaan in de cloud opgeslagen waarbij je het kan gebruiken op verschillende systemen. Fall Guys zal ook op meerdere platformen beschikbaar komen; Nintendo Switch, Xbox Series X en S, Xbox One en PlayStation 5 staan op dat lijstje. Misschien een beetje laat voor Mediatonic jeetje…

Vrijdag 24 juni hebben we op onze Discord Server een game-evenement georganiseerd met betrekking tot het gratis worden van Fall Guys! Doe je mee?!?