Chipfabrikant Micron, het moederbedrijf van de merknaam Crucial en zijn gaming line-up Crucial Ballistix werkgeheugen heeft vandaag bekend gemaakt dat het stopt met de productie van zijn Ballistix Gaming werkgeheugen. De Crucial Ballistix modules zijn enigszins bijzonder, het is namelijk een volledig eigen product van Micron/Crucial. Normaliter worden de die’s opgekocht bij een chipfabrikant zoals SK-Hynix, Samsung en/of Micron.

Deze worden vervolgens op eigen plankjes gelegd zoals bij bijvoorbeeld Kingston, G.skill en alle andere merken dat werkgeheugen modules produceert. Crucial Ballistix werkgeheugen modules kwamen volledig uit de eigen fabriek van Micron, wat kwaliteitscontrole tot die-niveau mogelijk maakt.

De Ballistix werkgeheugen modules, zo goed als altijd door ons aangeraden stonden altijd zeer bekend om hun uitmuntende kwaliteit en prestaties. Op dit moment een zeer taaie hap om dit bericht van Micron te lezen, een absoluut verlies voor het werkgeheugen segment.

Echter… Op de Discord Server van Micron heeft een medewerker ook alweer bekend gemaakt dat er andere producten onderweg zijn die gamers ook mogelijk interessant zullen gaan vinden. Laten we het afwachten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.